01
02
03
04
05
06
07
08

Termeni de utilizare

Siteul http://www.valipluv.ro web isi propune sa ofere publicului in general, cunoasterea activitatilor pe care aceasta organizatie le realizeaza si produsele si serviciile pe care le ofera pentru dezvoltarea activitatii sale.

Utilizarea oricarei functionalitati a site-ului presupune acceptarea expresa si completa a conditiilor stabilite in prezentii termeni de utilizare, indiferent de conditiile speciale care se pot aplica unora dintre serviciile specifice oferite prin intermediul acestui site.

Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a face, in orice moment si fara notificare, corectari si sa actualizeze noile informatiile continute in pagina sa web sau in configuratia si forma ei de prezentare.

Pentru a mentine informatiile postate pe site actualizate, continutul acestora poate fi modificat, corectat, sters sau adaugat in orice moment, de aceea este recomandabil sa se verifice validitatea sau acuratetea acestora cu cele care vin din sursele oficiale.PROPRIETATE INTELECTUALA, INDUSTRIALA SI FRAMES


Toate elementele care alcatuiesc site-ul precum si structura sa, design, codul sursa, precum si logo-uri, marci comerciale si alte semne distinctive care apar in acestea, sunt detinute de SC VALIPLUV SRL, sau partenerii sai si sunt protejate de proprietatea intelectuala si industriala corespunzatoare.

De asemenea, imaginile si alte elemente grafice continute de site sunt protejate de proprietate intelectuala si industriala corespunzatoare.

Proprietarul site-ului interzice in mod expres efectuarea de „framing“, sau utilizarea de catre terti a oricaror alte mecanisme care modifica designul, configuratia sau continutul site-ului nostru original.

Utilizarea continutului trebuie sa respecte licentierea lor speciala. Deci, utilizarea sa, reproducerea, distribuirea, comunicarea publica, transformarea sau orice alta activitate similara sau analoaga este strict interzisa fara permisiunea expresa si in prealabil a proprietarului site-ului.

Reproducerea totala sau partiala a textelor si a continutului furnizat de site este autorizata, doar daca fiecare dintre urmatoarele conditii se indeplineste:

 

  • Se pastreaza integritatea continutului, documentele sau integritatea grafica.
  • Se citeza in mod expres proprietarul site-ului ca sursa si origine a acestora.
  • Scopul utilizarii trebuie sa fie compatibil cu cel al site-ului si/sau cu activitatea proprietarului site-ului.
  • Utilizarea in scopuri comerciale este interzisa in mod expres, la fel si distribuirea, comunicarea publica, transformarea sau decompilarea sa.

Orice alta utilizare trebuie sa ii fie comunicata proprietarul site-ului si autorizata in mod expres si in prealabil de catre acesta.

În ceea ce priveste mentionarea produselos sau serviciilor de terti, proprietarul site-ului ii recunoaste pe acestia ca detinătorii drepturilor de proprietate intelectuala, nesignificand mentionarea sau aparitia los pe site existenta de drepturi sau de raspundere asupra los, si nici aprobarea, sponsorizarea sau recomandarea lor.

Titularul acestui site declareaza respectul pentru drepturile de proprietate intelectuala si industriala a tertilor si daca considera ca site-ul nostru poate opera in contra acetor drepturi, va rugam sa ne contactati.RESPONSABILITATE


Proprietarul site-ul Web nu garantează absenta erorilor in accesarea site-ului, continutul sau, nici ca acesta este actualizat, desi proprietarul site-ului va face toate eforturile, acolo unde este cazul, de a le preveni, corecta sau actualiza.

Atat accesul la site-ul Web, ca si utilizarea informatiilor continute in acesta este responsabilitatea exclusiva a utilizatorului.

Proprietarul site-ul Web nu este responsabil pentru continutul si informatiile stocate, spre exemplu, dar nu exclusiv, in forumuri, chat-uri, blog-uri, comentarii, retele sociale sau orice alte mijloace care permit tertilor sa publice informatii in mod independent in site-ul http://www.valipluv.ro.

Cu toate acestea, proprietarul site-ului se pune la dispozitia tuturor utilizatorilor, autoritatile si fortelelor de securitate, si va colabora in mod activ in retragerea sau, daca e necesar, blocarea tuturor continuturilor care ar putea afecta sau incalca legislatia nationala, internationala sau drepturi sau moralitatea si ordinea publica. In cazul in care utilizatorul considera ca exista pe site-ul nostru vreu continut de acest tip, va rugam sa luati legatura cu proprietarul site-ului.

Proprietarul site-ul nu este responsabil pentru raspunsurile primite de la diferitele adrese de e-mail care apar pe site, astfel incat in nici un caz pot aparea efecte juridice obligatorii in legatura cu ele.LINK-URI SAU HYPERLINK-URI


Link-urile continute pe site-ul nostru pot fi directionate catre un site de terta parte. Obiectivul acestor link-uri este de a facilita cautarea de resurse care pot fi de interes prin intermediul internetului. Cu toate acestea, aceste pagini nu apartin proprietarului site-ului, si nici nu face o trecere in revista a continutului lor si, prin urmare, proprietarul site-ului nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, informatiile sau serviciile care pot aparea pe acele site-uri care au caracter exclusiv informativ si in nici un caz nu implica nici o relatie intre proprietarul site-ului cu persoanelor sau entitatilor care detin acele continuturi sau cu proprietarii altor site-uri unde acestea se afla.

Link-urile catre http://www.valipluv.ro trebuie sa respecte urmatoarele conditii:

 

  • Stabilirea unui link nu implica nici un acord, contract de sponsorizare sau recomandare din partea SC VALIPLUV, SRL cu pagina ce mentioneaza link-ul.
  • Site-ul pe care apare hyperlink-ul nu contine informatii care sunt ilegale, discriminatorii, contrar principiilor etice sau a ordinii publice si nici nu exista continuturi care incalca drepturile tertilor.
  • Proprietarul site-ului poate solicita retragea unui link catre pagina sa web, fara a precizeze causa. In acest caz, site-ul de pe care s-a facut link-ul trebuie sa procedeze la stergerea lui imediata, indata ce primeste notificarea din partea proprietarului site-ului.
  • Nu este in nici un fel responsabil si nici nu garanteaza claritatea, precizia, fiabilitatea, corectitudinea sau moralitatea continutulul sau a serviciilor pe care proprietarul site-ului unde se afla hyperlink-ul poate oferi. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru consecintele, daunele sau actiunile care pot aparea datorita accesului la pagina web ce contine hyperlink-ul.
  • Site-ul pe care stabileste hyperlink-ul nu poate contine numele de brand, logo-ul, sloganul sau alte semne distinctive apartinand proprietarului site-ului, cu exceptia acelor semne care fac parte din hyperlink.


PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Pentru cazurile in care sunt colectate, prelucrate sau stocate date cu caracter personal se va face in conformitate cu Politica de confidentialitate postate pe site si disponibila in partea inferioara a site-ului.


LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA


Legea aplicabila in caz de litigiu sau conflict de interpretare a termenilor din aceasta notificare juridica, precum si orice problema referitoare la serviciile acestui site, va fi legea romana.

Pentru solutionarea oricarui conflict care poate aparea in timpul vizitei site-ul sau utilizarea serviciilor pe care le poate oferi, proprietarul site-ului si utilizatorul sunt de acord sa se supuna instantelor utilizatorului inregistrat , cu conditia ca acesta sa fie situat pe teritoriul roman si sa actioneze ca un consumator. In caz contrar, prezentarea va fi in instantele orasului Targu-Mures, Romania.